Beton-Ciré

We zijn zeer ervaren met het aanbrengen van Beton-ciré. Dit is al bijna 10 jaar een zeer gewild product in Nederland Reden voor de grote vraag naar betoncire is de unieke samenstelling, toepassing en met name de afwerkingsmethoden. Het is een zeer gebruiksvriendelijk product, dat wij overigens niet verkopen maar uitsluitend aanbrengen voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

 

Uit Frankrijk afkomstige betonstuc

DSC03561

Het laagje is 2 tot 3 mm dik. Bij beton cire op de vloer zijn aanpassingen van de deuren dus niet nodig. Beton ciré  is een uit Frankrijk afkomstige beton stuc. De letterlijke vertaling van beton ciré is gewreven beton. Na droging en afwerking wordt de cementmortel een steenachtig stuc. Door de unieke samenstelling en vele verschillende mogelijkheden, is het een ideaal product voor elke ruimte in uw huis! De cementmortel is geschikt voor praktisch elk gewenst oppervlak (vloer/wand/plafond) en hecht door z’n unieke samenstelling op een groot aantal typen ondergronden. Stukadoorsbedrijf Holtmaat verwerkt een aantal beton imitatie producten ieder met zijn unieke samenstelling en uitstraling.

Bijzonder sterk en slijtvast

20160122_162353_resized

De stuclaag is zeer dun  maar vanwege de cementbasis bijzonder sterk en slijtvast in tegenstelling tot vergelijkbare stucproducten op kalkbasis. Met name dankzij bijbehorende unieke afwerkingsproducten is Beton ciré Pro geschikt voor zowel binnen en buiten maar met name ook voor natte ruimten (compleet waterdichte afwerking). Het béton-ciré oppervlak, zoals aanrechtblad en doucheruimte, kunnen met reguliere schoonmaakproducten worden onderhouden en gereinigd. Agressievere middelen als chloor, bleek of antikalk worden afgeraden.

Stukadoorsbedrijf Holtmaat werkt graag met beton-ciré,

De kleuren van Betoncire

Het betoncire is er in vele kleuren te krijgen. Het betonpoeder zelf is wit of grijs. Door toevoeging van pigment in de droge stof krijgt men de uiteindelijke kleur.  De kleur van het betoncire is dan ook door-en-door en zal niet slijten.