vochtschade

Vochtschade

Vocht kan grote schade veroorzaken aan uw woning.

Vocht in huis is niet altijd een kwestie een condensvorming in geïsoleerde ruimten. Het komt ook voor dat vocht van buitenaf in de woning of kamer binnendringt. Het is niet altijd direct duidelijk waardoor dit komt. Sommige problemen kunnen lang bestaan voordat de schade binnenshuis zichtbaar wordt. Denk bijvoorbeeld aan scheuren in de buitenmuur, aan slechte voegen, aan verschoven of kapotte dakpannen of een ander probleem met het dak, of aan kieren in de verbinding tussen ramen en deuren en de muur. Ook vochtdoorslag door poreuze muren kan een groot probleem vormen. Wat zijn veelvoorkomende externe oorzaken van vochtproblemen in huis?

vochtschade

Vochtprobleem door oorzaken van buitenaf:

  • Insijpelende regen
  • Doorslaand vocht
  • Optrekkend grondvocht
  • Bouwvocht
  • Lekkende waterleiding of afvoerleiding zoals rioolbuis

Duurzaam droog dicht

We werken met de Remmers-Systeem-Garantie van 10 jaar droog en dicht. Remmers biedt verwerkers en opdrachtgevers optimale zekerheid. RSG betekent dat Remmers samen met de verwerker garant staat voor de in de garantieperiode ontstane schade. Dat betekent optimale zekerheid voor opdrachtgever en aannemer.

RSG betekent zekerheid met certificaat voor opdrachtgevers, aannemers en verwerkers. 10 jaar garantie geeft Remmers op alle materialen en de verwerking in het Kiesol-systeem voor kelderafdichting, zowel binnen als buiten, mits deze werkzaamheden worden uitgevoerd door een gecertificeerd bedrijf volgens de geldende verwerkingsrichtlijnen in het Kiesol-systeem.